Опубликовано в рубриках:

Дегустація портерів у Солом’янській броварні

Автор: Сергій Брусенцов

Минулого тижня я і мої колеги — Олександр Іванов (aka ivanov), Костянтин Гудов (aka goddy), Андрій Поздняков та Євген Депутат (aka JEY) вирішили скуштувати декілька портерів у Солом’янській броварні.

Я не буду довго вдаватись у подробиці — оцінки говорять самі за себе 🙂

Porters-degustation-Solomenka


9,80FLYING DOG Gonzo Imperial Porter (алк. 9.2%) — дуже збалансований портер, аромат та смакові характеристики якого повністю продовжують один одного (дуже рідкісне явище насправді)

FLYING-DOG-Gonzo-Imperial-Porter

8,40BREW DOG Alice Porter (алк. 6.2%) — дуже ароматний та смачний портер.

BREW-DOG-Alice-Porter

8,00СОЛОМЕНСКАЯ ПИВОВАРНЯ Портер (алк. 6.0, щільність 16) — оцінка була занижена лише по причині того, що у смаку майже не відчувається гірчинка від паленого солоду, що є необхідною складовою для Балтійського Портеру. В усьому іншому пиво дуже правильне.

Solomenskaya-Brovarnya-Baltic-Porter

7,80SAMUEL SMITH’S Taddy Porter (алк. 5.0%) — непоганий варіант класичного англійського портеру. Хоча як на мене він не повинен бути таким «сухим».

SAMUEL-SMITHS-Taddy-Porter

7,60LUSTDORF Портер (алк. 8.0%) — дуууже цікава річ. Як ви знаете, дріжджі це такі «звірі», що можуть дайти майже будь-який аромат та смаку пива.

Наприклад, пару тижнів тому, ми куштували Samichlaus Malt Liquor (алк. 14%, щільність 32%) і він був із ароматом та смаком… пармезану!!!

Так от, випадку портеру від Люстдорфу, ми отримали пиво із ароматом дині(!) — дуже цікаво! 🙂 Загальна ж оцінка була занижена з тієї ж самої причини, як і Солом’янському портеру — відсутність у смаку паленого солоду.

LUSTDORF-Porter

6,60ZYWIEC Porter (алк. 9.5%) — досить непогано як портеру, що випускається у промислових масштабах, але…

ZYWIEC-Porter

Остання позиція буде оцінена поза конкурсом, тому що зовсім не підходить за стилистикою. Отже:

7,00ДОБРЫЙ ШУБИН Barley Wine (алк. 10%, щільність 27%) — перша спроба зварити пиво цього типу в Україні у міні-пивоварні (всього було зварено 500л).

Dobriy-Shubin-Barley-Wine

Нажаль спроба була не дуже вдала і в результаті вийшов на Barley Wine, а просто добрий бельгійський ель із великою щільністю. Тому і оцінка відповідна. Але — Дмитро Некрасов, вари ще, ми із задоволенням будемо спостерігати за твоїми смачними роботами!

Думаю, що висновки кожен для себе вже зробив сам 😉

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Дегустація портерів у Солом'янській броварні, 10.0 out of 10 based on 1 rating
sayboom

Друзья привозят? Или есть какой то «канал» доставки которым можно воспользоаться?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Kuzma

Хм. Тоже присутствовал при дегустации 🙂 правда за соседним столиком

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
chipmunk

пиво із ароматом дині(!) — хм, дійсно дуже цікаво 🙂 динного смаку я так думаю нема, лиш аромат ?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Сергей Брусенцов

Був невеликий присмак 🙂 Ми вирішили що то «жіночий» варіант, без гіркоти зовсім майже 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
bandit

Українська здається більшь ріднішою і статті виходять «тепліші» 🙂
Якщо не марите сео-оптимізацією, то продовжуйте!

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
bandit

Ооо, сайт на українську мову перейшов 🙂

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Сергей Брусенцов

Ну поки ще не перейшов, але я думаю, що ось такі невеличкі статті я може і буду писати українською 🙂

До речі, яке Ваше відношення до цього? 🙂 Я так розумію з реакції, що позитивне 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Написать отзыв

Комментарий

Вы также можете войти через профиль:   Вконтакте Google Facebook Twitter Mailru Yandex OpenID Webmoney

Получать новые комментарии по электронной почте. Вы можете подписаться без комментирования.