Travel. Run. Eat. Drink beer. Repeat.

Follow Me

Varvar brew



By   Lana Svitankova      10:27      Мітки: , ,  
В рамках чергового made-in-ukraine-hunt сьогоднішній допис про пиво. Хто не пиє - проходьте. Хоча... Ні, ви все-таки почитайте і подумайте :)

varvar


Новий гравець на ринку і це, мабуть, перший випадок, коли мені подобається буквально все. Просто все.

По-перше, назва. Varvar Brew. Ні, ну серйозно, це ж BrewBrew Brew. Come on, how clever is that?!

По-друге, зовнішній вигляд. За логотип і лаконічність етикетки і дизайну в цілому я готова розцілувати дизайнера і того, хто затвердив дизайн. Варвар з бородою-хмільною шишкою. Прекрасно. Опис теж без претензій (як можна було б очікувати), але соковитий, чудово перекладено англійською, за що теж уклін (єдине, що в описі ІРА, а не АРА, повважаємо це за одрук, але "спробувати" у наступних варіантах все-таки краще замінити на "скуштувати", якщо це можливо, і "підбадьорливий" трохи мене бентежить, але то таке).

По-третє, відважність. Так, крафт - це зараз модно, але щоб вийти з першим сортом абсолютно нетиповим для смакових уподобань, треба мати силу волі, тому що на даному етапі всі ці танці не те щоб фінансово вигідні.

По-четверте - пиво. Прекрасний АРА, в міру хмільний і ароматний, не жорсткий і нахабний ІРА, який відіб'є новачкам рецептори, а потроху введе в зачароване коло:) Цитруси, натякі на фрукти, приємна хмільова гіркота - це буде найкращий напій літа, я вам гарантую.

І пакування з небіленого картону мені теж дуже імпонує, на переробку такий беруть з радістю, на відміну від ламінованих варіантів (так, я вже думаю про кількість коробок, які підуть на переробку:)))

Тому, прошу любити, підтримувати, пити. І чекати на подальші експерименти - https://www.facebook.com/varvarbrew


ПС. єдине - дуже кепсько знімається етикетка, колекціонери плачуть.

varvar1

About Lana Svitankova

Beer princess in disguise, Certified Cicerone®, BJCP Judge, Apprentice Beercierge, aiming for next levels. Member of Pink Boots Society. Beer runner, yeast smuggler, bottle herder and talking head for Varvar Brew

5 коментарів :

  1. Про колекціонерів, що плачуть - це круто )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це правда! Буду просити ненаклєєну, бо ця від нагрівання деформується :(

      Видалити
  2. цікаво-цікаво.
    у Львові його, я так розумію, поки марно шукати
    до речі, в Польщі є пиво з дуже подібним лого http://res.cloudinary.com/ratebeer/image/upload/w_250,c_limit,q_85,d_beer_def.gif/beer_315165.jpg

    ВідповістиВидалити
  3. не надо было этикетку смывать и нагревать тоже не надо было
    просто на сухую, поддеть лезвием или ножичком и потихоньку тянуть
    это самоклейка

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну, подобного плана этикетки мы в 99% случаев снимали нагреванием бутылки (кипяток внутрь), но эта от нагревания тает не только клей, но и сама пленка... А от просто медленного стягивания она не растягивается?

      Видалити

На платформі Blogger.