image

У Закарпатті офіційно відкрили нову крафтову пивоварню Patrick (ФОТОРЕПОРТАЖ)

На відкритті нової пивоварні Patrick в Закарпатті були почесні гості з Чехії 

У середу в Міжгір’ї офіційно відкрили нову крафтову пивоварню Patrick. Власне на пивоварні вариться пиво Patrick трьох видів: світле, темне і світле нефільтроване. Все з дуже якісного солоду.

Якість пива високо оцінили поважні гості з Чехії. Тут були присутні мер чеського міста Їглава Рудольф Хлоупек. Комерційний директор відомої чеської пивної компанії Ježek Мілош Востри. Головний пивовар, який фактично створив рецептуру лінійки пив марки Ježek, Яромір Каліна та інші гості з Чехії. Всі вони відмітили, що пиво Patrick дуже високої якості і раді за свого закарпатського колегу Василя Мацура, який очолює в Україні компанію GoldenBeerTraiding, що є головним дистрибютором пива Ježek в Україні.

«Ми приїхали підтримати Василя і радіємо разом з ним за його успіхи. Він робить хорошу справу», - каже мер Їглави Рудольф Хлоупек. У свою чергу Яромір Каліна відмітив відмінну якість пива Patrick. «Це пиво високого гатунку і нічим не поступається пиву багатьох відомих марок», - каже головний пивовар компанії Ježek Яромір Каліна.

Саме Василь Мацур вирішив створити в Закарпатті крафтову пивоварню. Для варіння хорошого пива окрім якісно солоду та закваски потрібна хороша вода. Після тривалих досліджень було вирішено, що найкраще для пива підходить джерельна вода на Міжгірщині. Саме тут Василь Мацур і почав варити пиво Patrick, а головним пивоваром тут є Іван Василець, який має досвід пивоваріння в Чехії. «Окрім матеріальних компонентів, які потрібно для варіння пиво, дуже важливим є вкладати в цей процес душу. Без цього пиво ніколи не буде «живим» і якісним. Ми вкладаємо свою душу при варіння пива Patrick», - каже Іван Василець.

З чеськими гостями та пивоварами пива Patrick також зустрівся голова Міжгірської райради Василь Щур, який пообіцяв максимального сприяння в розвитку виробництва пивоварні.«Ми раді інвестиціям у наш район, у наше місто і сподіваємося також на розширення співпраці з чеськими друзями», - каже Василь Щур.

Наразі пиво Patrick  вже почали доставляти в паби Ужгорода та інших міст Закарпаття. У планах фірми - розширення асортименту та можливий розлив пива у пляшки.

Досвідчений пивовар Яромір Каліна

 

Василь Мацур цілком задоволений новим продуктом.

 

Поважна делегація з Чехії високо оцінила пиво Patrick

 

Про презентацію пива Patrick на з'їзді пивоварів читайте тут.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com