Опубликовано в рубриках:

Мобильное приложения для Android от BeerShop

Автор: Евгений Депутат

У интернет-магазина BeerShop.com.ua появилось мобильное приложение на Google Play с помощью которого можно делать заказы непосредсвтенно с вашего мобильного устройства.
Мобильное приложения для Android от BeerShop

В приложении можна выбрать интересующие вас сорта из более 40 видов, заказать доставку в любую точку Украины и в удобное для Вас время, а также оперативно осуществить расчет с помощью Privat24.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Мобильное приложения для Android от BeerShop, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
bus

Цікавий магазин, але чогось не вистачає. Чогось це в першу чергу, програм для постійних клієнтів: накопичувальних знижок, акцій. Думаю це цілком можливо, тим більше, що більшість цін в биршопі на ріні роздрібних цін у звичайних магазинах (наприклад у Гудвайні, але ті хто цікавиться якісним алкоголем мають в Гудвайні додаткові знижки, я наприклад 4% на пиво).
Інтернет магазин це ж в першу чергу низькі ціни за рахунок зменшення витрат. Насправді покупцю завжди зручніше купити щось в “живому” магазині. Подумайте про це, шановні засновники.

Друге питання, це асортимент. Я розумію, що основне джерело постачання це Бельгія, але можливо треба подумати про налагодження шляхів поповнення асортименту цікавим британським пивом? Це звичайно теж суб’єктивно але цікаві стаут чи ель,більш бажані гості мого столу.

Мобільні додатки це чудово і іміджево. Але багато клієнтів воно не додасть.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Святослав

Как по мне, беспонтовый магазин. Цены как для интернет магазина очень высокие. Сравнивал с ТЦ “Мегамаркет” по пиву CHIMAY. В BeerShop пиво Triple (White) – 27, Red – 26, Blue – 30 грн. В ТЦ “Большевик” при покупке от трёх бутылок стоят Triple (White) – 27,83; Red – 26,70; Blue – 30,36 грн.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Сергій Брусенцов

Святослав, вообще-то в МегаМаркете нет и половины того, что есть на сайте 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Святослав

Интернет-магазин мог бы быть и подешевле. Мы же не бельгийцы.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Написать отзыв

Комментарий

Вы также можете войти через профиль:   Google Facebook Twitter OpenID Webmoney