Фестиваль украинского регионального пива в “PIVBAR”
Фестиваль в чураско-бар «PIVBAR Beer&Beef» продолжается и вслед за пивом “Князь Сангушко” из Славуты, с сегодняшнего дня и до следующего четверга в продаже будет новый сорт – Хмельпиво “Проскурівське” (11%, алк. 3.7%) от хмельницкого пивзавода.
Цена – 19/32 гривны за 0.5/1л.
Фестиваль украинского регионального пива в "PIVBAR",Як на мене, то Хмельпво за рахунок додавання цикорію (і не тільки) має унікальний смак, який, все-таки не можна назвати типовим. Взагалі, враховуючи не таку і велику кількість регіональних пивзаводів, я б не сказав, що в них є якісь загальні риси, які можна біло б назвати типовими (на відміну від тієї ж Росії).
Відмінності від масового пива у кожного є, але все-таки і один від одного пиво від різних наших заводів досить відрізняється. Є звичайно більш схожі по смаку заводи (Рівне і Умань, Мелітополь і Лисичанськ), але якби мені сказали це «типове українське регiональне», то для мене це було б дуже неоднозначно і незрозуміло 🙂
Хотілося б почути думки і інших 😉
Офтопа – тут ось злі люди пиво ображають як таке, в когось є наукове спростування?
http://interestingeventsclub.uol.ua/text/4948906/
Як це офсайту нема? О_о А це що? http://piv-bar.com.ua/blog – навіть новини про нове пиво є 🙂
Нужно баннер слева менять 🙂