Паб «Зеник. Митник». Львів
![]() | Адреса: м. Львів, вул. Костюшка, 1 GPS: 49.83935, 24.02469 |
Телефон: +380 (50) 370-60-36 | |
Час роботи: Пн.-Пт.: з 08:00 до 02:00 Сб.-Нд.: з 10:00 до 02:00 |
Зеник – пиво, яке можна спробувати у мережі закладів !Фест. Назва виробника не розголошується, але скоріше за все – Павлівське (Павлівський пивзавод, Волинська обл., Иваничівский р-н, с. Павлівка)
Сайт: http://zenyk.lviv.ua/ та Сторінка ВКонтакті
Дивіться також інші заклади мережі холдингу емоцій !ФЕСТ:
![](https://secure.gravatar.com/avatar/2cc2d7c52287c04ea054f5995ed7bd2c?s=70&d=https%3A%2F%2Fbeerplace.com.ua%2Fwp-content%2Fthemes%2Fbeer%2Fimages%2Fno_image.png&r=g)
![](https://secure.gravatar.com/avatar/f13c1d8204ac970b29875da4d0a01ec3?s=70&d=https%3A%2F%2Fbeerplace.com.ua%2Fwp-content%2Fthemes%2Fbeer%2Fimages%2Fno_image.png&r=g)
![](https://cs418716.vk.me/v418716079/32d2/pAQVyWrX2-o.jpg)
![](https://secure.gravatar.com/avatar/2d64aaeb944bea778afa220925fab15e?s=70&d=https%3A%2F%2Fbeerplace.com.ua%2Fwp-content%2Fthemes%2Fbeer%2Fimages%2Fno_image.png&r=g)
Отвратительное заведение! Приехали первый раз во Львов на день, хотели быстро покушать и пойти смотреть город, в итоге ждали рульку два с половиной часа(хотя обещали что в течении часа будет готова) рулька ужасная, одно сало, никакого львовского каллорита ! Короче обходите стороной и не портите себе день
![](https://secure.gravatar.com/avatar/d2c3dbb9e50fffe37b08ca799733761d?s=70&d=https%3A%2F%2Fbeerplace.com.ua%2Fwp-content%2Fthemes%2Fbeer%2Fimages%2Fno_image.png&r=g)
![](https://secure.gravatar.com/avatar/563f9f2d0bf7be175aab0f2102916e01?s=70&d=https%3A%2F%2Fbeerplace.com.ua%2Fwp-content%2Fthemes%2Fbeer%2Fimages%2Fno_image.png&r=g)
Не раджу відвідувати це кафе. Відвідали 26 квітня 2017 року. Замовили найдорожче з асортименту – “фірмовий” сендвіч з дерунів ніби то з “ростбіфом”. Офіціянтка пояснила, що це буде котлета із телятини. Принесли витвір містецтва, але в ньому не було ніякого м”яса: суцільний накручений салат з капусти, зверху і знизу- драники тоненькі. Викликали офіціянтку і попросили ЗНАЙТИ ТУТ РОСТБІФ. Вона не змогла сказати. Попросили викликати Менеджера. Прийшов якийсь хлопчик у футболці, який довго заглядав в середину цього Сендвіча, нічого не знайшов. Виявилося, що це взагалі – бармен (!!!). Спитали у нього: “Що Ви взагалі нам розказуэте, якщо ви – бармен? Викликали повара – прийшов інший хлопець, поковиряв нашою виделкою і витяг з сердини два тоненьких шматочка свинячої вєтчини товщиною в 2 мм. Спитали у повара: який згідно з рецептурою вихід м’яса в готовому блюді за 95 гривень? Не впевнено выдповів, що 80 грамів. Я думаю, там не було и 20 грамів… Ми відмовилися платити за цей витвір кулінарії. Погодилися заплатити за випите пиво “Білий лев” (доречі, за 2 дня до цого були – воно було нормальне, а в цей день було вже кислим), тут взагалі була комедія: термінал для розрхунків карткою навіть після 4 (чотирьох) спроб не зміг нас розрахувати. Менеджер так і не знайшовся. Офіціянтка брехала, що “він вийшов не надовго”, а бармен сказав, що буде завтра… “Колгосп 100 років без врожаю” – справжня назва кафе…
Зеник відверто слабке пиво.